perjantaina, elokuuta 10, 2007

Mitä kuuluu kevään ja kesän ufoutuneille?

Tekijä - lehti - mallin nro

TiinaV - kevät - 11
takamailta Mirja - kevät - 22
Hhilmaa - kevät - 24
Maani - kevät - 31
Mammukka - kevät - 31
Karamelli - kevät - 34
Mammukka - kevät - 35
Tuulijoki - kevät - 50
Katiija - kesä - 13


Jos aiot jatkaa / purkaa näitä ylläolevia, toivon, että kertoisit muillekin, kiitos. Huom! Joku jo kommentoinutkin, mutta tämän postauksen kommenteihin voi jättää tietoa edellisistä, niin löytyvät kaikki samasta paikasta, kiitos! :o)

3 kommenttia:

maani kirjoitti...

Jätän tänne vielä kommenttini omasta keskeneräisestä työstä. Muhkeat palmikot -tekeleestä puuttuu vielä toinen hiha, joka on tarkoitus kyllä tehdä. Missään nimessä en ala enää työtä purkamaan. Täytyy vaan toivoa, että saisin jossain välissä tehtyä sen hihan ja kursittua neuleen kasaan... :)

KirsiJ kirjoitti...

Kiitos kommentistasi kysymykseen! Voimia neuleen valmiiksi saattamiseen.

KaraMelli kirjoitti...

Minä tein miehelleni kevään Novitasta neuleen Samoksesta, ja siitä tulikin valtavan iso!! Minä kyllä tein mallitilkun ja mittailin kokoa toisesta puserosta ja silti pusero on tosi iso! Tai sitten mies on kutistunut sen sisältä... Sellaisia ne urheilijat näköjään ovat.

Olen nyt tutkinut, että mitä on tehtävissä ilman, että pitäisi purkaa ja olekin saanut hyviä ohjeita, kuinka neulepusero ommellaan koneella pienemmäksi. Kerään vielä hieman rohkeutta ennen kuin uskallan toteuttaa...