torstaina, elokuuta 23, 2007

Pikkuhiljaa

Hissukseen etenee minunkin nys-neuleeni (malli 98). Kohta 1,5 kerää puikoteltuna. Työnjohtoa kiinnostaa kaikki käsityöjutut niin kamalasti että palmikkopuikkoa ei voi pitää esillä jos hän on hereillä, eli aina välillä tekeminen tyssää odottamaan uniaikaa. Minä kun en saa siisteiksi noinpäin kääntyviä palmikoita ilman palmikkopuikkoa.

En tänne muistanutkaan raportoida tästä liivistäni, nyt se on hihoja vaille valmiina, tosin taidan tehdä niinkuin TeSa täälä kommenteissa mainitsi, eli taidanpa jättää omani vaille hihoja. Ajatellut olen nyt viikonlopusta asti ja sovitellut ja miellikuvitellut ja olen alkanut nyt vierastamaan niitä hihoja. Tuntuu että sellaisena tuolle olisi enemmän käyttöä. Laitan miehen ottamaan kuvaa jonain aurinkoisena päivänä, niin näkee siitäkin sitten itse paremmin miltä näyttää hihattomana, meidän peili kun on niin pieni.
Eli tämä on siis mustasta Teddystä tehty, ja eikös se sitten ole niinkuin malli 10? Meinasi pentele jo alkaa ufoutumaankin, kun tuota ei tehnyt mieli neuloa helleaallon aikana :D Ja vanhan silmät ei tykkää tämmöisen pörhölangan neulomisesta illalla väsyneenä ...

5 kommenttia:

majutoto kirjoitti...

Yah begitulah, backlink dari google ini memang perlu untuk kita kejar dan kita dapatkan

peraktoto kirjoitti...

Kabar Baik Untuk Para pencinta Game
Karena di Bulan januari ini Sudah keluar Game RPG Online Terpopuler Se-Asia
Penasarankan Game nya Seperti apa???
Kalian bisa dilihat game nya dari link di bawah yaaa

artistoto kirjoitti...

Menarik sekali, perlu saya coba ini..
kebetulan lagi cara tentang hal ini.

totojitu kirjoitti...

Mau mendapatkan pelayanan yang baik dan ramah???

Modal Kecil bisa mendapatkan hasil yg luar biasa...

dingdongtogel kirjoitti...

Info menarik dan boleh sekali dicoba, Makasih buat infonya dan sukses selalu.