torstaina, elokuuta 23, 2007

Pikkuhiljaa

Hissukseen etenee minunkin nys-neuleeni (malli 98). Kohta 1,5 kerää puikoteltuna. Työnjohtoa kiinnostaa kaikki käsityöjutut niin kamalasti että palmikkopuikkoa ei voi pitää esillä jos hän on hereillä, eli aina välillä tekeminen tyssää odottamaan uniaikaa. Minä kun en saa siisteiksi noinpäin kääntyviä palmikoita ilman palmikkopuikkoa.

En tänne muistanutkaan raportoida tästä liivistäni, nyt se on hihoja vaille valmiina, tosin taidan tehdä niinkuin TeSa täälä kommenteissa mainitsi, eli taidanpa jättää omani vaille hihoja. Ajatellut olen nyt viikonlopusta asti ja sovitellut ja miellikuvitellut ja olen alkanut nyt vierastamaan niitä hihoja. Tuntuu että sellaisena tuolle olisi enemmän käyttöä. Laitan miehen ottamaan kuvaa jonain aurinkoisena päivänä, niin näkee siitäkin sitten itse paremmin miltä näyttää hihattomana, meidän peili kun on niin pieni.
Eli tämä on siis mustasta Teddystä tehty, ja eikös se sitten ole niinkuin malli 10? Meinasi pentele jo alkaa ufoutumaankin, kun tuota ei tehnyt mieli neuloa helleaallon aikana :D Ja vanhan silmät ei tykkää tämmöisen pörhölangan neulomisesta illalla väsyneenä ...

Ei kommentteja: