tiistaina, syyskuuta 04, 2007

Karvahirviöni


Sain viimeinkin kuvattua äitini avustuksella tämän Teddystä neulomani karvahirviön. Eli malli oli Syksyn lehdestä numero 10. Neuloin yhtenäisenä kainaloille asti, välttääkseni sivusaumojen ompelun mustasta karvalangasta. Ja siitä eteenpäin neuloin kolmelta kerältä yhtäaikaa kaikkia kappaleita. Eli ommeltavaksi jäi vain olkasaumat ja se niskakaitale. Hihat jätin pois kokonaan. TeSa olikin jonkun postauksen kommenteissa moisesta ajatuksen kylvänyt, ja se ajatus jäi itämään mieleen.
Pyörin ja sovittelin tätä ilman hihoja peilin edessä ja totesin, että näin tälle on enemmän käyttöä.


Toinen nys-neuleeni malli 98, on ollut nyt hetken aikaa jäähyllä, koska piti äkkiä saada miehen mummille syntymäpäivälahja valmiiksi. Nyt se on valmiina (kuvaa luvassa blogiini vielä mahdollisesti tällä viikolla), eli ehkä vielä saan joskus tuon pitsipalmikkojakkunikin valmiiksi asti.

3 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Tämähän "hirviö" näyttää oikein lempeältä ja lämpöiseltä.
Tiedätkö miksi kammoan niitä hihoja näissä paksuissa neuleissa?
Ne kun ei mahdu talvitakin alle.Reilu villatakki,mitä pidetään ilman päällystakkia on sitten asia erikseen.
Neuleesi on kivan mittainenkin.

KirsiJ kirjoitti...

Onnittelut valmistuneesta! Mutta mikä onkaan tarkka päivämäärä? Vai kirjaanko ylös tuon 4.9. valmistumispäiväksi?

Talutin kirjoitti...

Kiitoksia kehuista. Olen itsekin aika tyytyväinen tähän, ehkä siksikin kun uskalsin muokata ohjetta enemmän kuin olen aikaisemmin muokannut. Unohdinkin mainita että tein tämän S-koon silmukoilla ja M-koon mitoilla, tuli mieleen vasta nyt kun tesa mainitsi neuleen mitasta.
tesa, hyvä että mainitsit tuon hihattomuuden, tällä oli hyvät mahdollisuudet muuttua ufoksi olkasaumojen kohdalla, kun hihavierastus alkoi ...
kirsij, Tarkka valmistumispäivämäärä oli muistaakseni 24.8. (25.8. tämä oli minulla päällä chilitapaamisessa, eli ennen sitä valmistui), sinä saat päättää valmistumispäivän kun minä en muista varmaksi :D