maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Viitta Mambosta


Pitkästä aikaa täällä taas. Olen kyllä kurkistellut teidän edesottamuksia, mutten ole kirjoitellut mitään.


Kesä meni lähes kokonaan neulomatta, lankavuori tosin kasvoi senkin edestä! Leikkausjonossa olen edelleenkin kyynärpäästäni. Toissapäivänä sain viimein aloitettua viitan Syksy-lehdestä (malli n:o 5). En tosin tiedä onko se täällä kuvioissa mukana. Neule etenee korkeintaan muutaman kerroksen vuorokausivauhtia. Luultavasti stoppi tulee jälleen huomenna, eikä valmistumisesta ole takuita.


Lisäksi keskeneräisenä on huovutettava kassi Huopasesta. Malli on omasta päästä, joten ei sen enempää siitä, mutta mielelläni kuulisin kokemuksianne. Etkös ainakin KirsiJ tehnyt Huopas-kassin?

1 kommentti:

KirsiJ kirjoitti...

Kiwa, että olet mukana jälleen! Nyt syksyllä emme äänestäneet tehtäävistä malleista, vaan kukin tekee minkä hyväksi katsoo. Minä emäntänä tosin teen syksynkin lehdestä mahdollisimman monta mallia.
Juu, tein mm. Huopasesta kassin. Olen kuvannut sen ennen ja jälkeen, mutta kuvat ovat filmillä vielä. Ompelin ennen koneeseen laittoa muovipussin sisään, kun siitä tuli niin pieni mytty. Muista neuloa reilun kokoinen Huopasesta. Jotkut eivät käytä muovipussia. Itse totesin sen olevan vaivaton harsimalla laittaa.