maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Kuivuu kokoon...

...koko blogi. Teillä on niin monella pidettävänä oma bloginne, joten tänne ei näy kirjoituksia suuremmin tulevan. Jostain on aina luovuttava. Joten lakkaan päivittämmästä tätä blogia nyttemmin. Kiitos kaikille mukana olleille ja että jaksoitte tännekin asti kanssani neuloskella. Hyvää jatkoa neuleidenne parissa!

Terkuin: KirsiJ :o)

6 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Kiitos sinulle,että olit aktiivinen ja jaksoit kannustaa muitakin.
Toinen NYS-neuleeni tälle jaksolle on vasta odottamassa puikoille pääsyä,muttta on vain kaksi kättä ja niin paljon jonossa keriä ennen tätä työtä.
Tavataan blogin ja neulomon puolella.

meiju kirjoitti...

Hei Kirsi, älä lopeta! Mä en ole päässyt kommentoimaan mitään, kun muuton jälkeen saimme netin vasta tänään toimimaan. Oma neuleeni on hitaasti edennyt, vasta 25 cm etukappaleita ja takakpl tehtynä. Mutta aion jatkaa!

Mammukka kirjoitti...

Harmi, mutta ymmärrän ettei ole kivaa täällä yksin huudella. Pitäisi kai perustaa blogi Blogittomat neulojat:) Tulisin mukaan.

Viittani on melkein olkakavennuksissa asti, joten kyllä se joskus valmistuu, uskon niin:)

Kiitos sinulle Kirsi!

inkeri kirjoitti...

Olen saanut valmiiksi palmikkosukat ja -lapaset. Kuva jäi ottamatta, kun menivät heti lahjaksi.

Kiitos Sinulle Kirsi tämän tempauksen emännöinnistä. Totta, että täällä on ollut hljaista. Taitaa olla noita tempauksia yllin kyllin.

Helmis kirjoitti...

Hei Kirsi! Varmaan ihan viisas päätös. On tosiaan niin monta blogia ja tempausta, että tämä nyt munkin osaltani jäi muiden jalkoihin. Kuten muillakin, on niin paljon töitä ja keriä jonossa, että kaikkea ei millään ehdi.
Aikansa kutakin ja ehkä nämä tempaukset toimivat parhaiten vähän lyhytaikaisempina. Itsekin muistan kyllä kannustaneeni tämän blogin jatkamiseen keväällä, mutta monissa muissakin tempauksissa into hiipuu ajan kuluessa. Etenkin, kun uusia tempauksia ja keräyksiä tulee koko ajan oikealta vasemmalta.
Voihan tämä blogi olla olemassa, jos vaikka keväällä uudella innolla kesänumeroista jatkaisimme..?

Kiitos Kirsi kuitenkin vaivannäöstäsi tähän asti!! Bloggailemisiin ja neulomisiin edelleen!!

Eimi kirjoitti...

Kiitos Kirsille tämän blogin ylläpidosta. Ehkä me joskus vielä jatkamme tätä, eihän sitä tiedä.