keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Malli 11:n teko on vaiheessa, että takakappaleen kainalokavennukset olen tehnyt. Saan varmaankin takakappaleen muutenkin valmiiksi asti tämän viikon aikana. Neulon sitä noin 10 cm / päivä. Todella joutuisaa tehdä. Eilen innostuin purkamaan vanhan tekeleen niin, että takakappale jäi vain purkamatta. Tuohonkin malliin menee 600 g lankaa. Painomittausten mukaan joutuisin vielä purkamaan takakappaleenkin. Teen sen homman vasta kun muu purettu lanka loppuu.

Kesä.69:n Samos Lollipop-langatkin hain eilen postista. Aniliini-vihreä-keltaista lankaa on 10 täyttä kerää. Tarvitsisin ohjeen mukaan vielä 100 g lisää. Jossain aiemmin kirjoitin 200 g:sta, mutta ohjeen mukaan L-kokoon menee 600 g kaiken kaikkiaan.

Hei, teitä on vielä monta, jotka ette ole paljon puhua pukahtaneet edistymisestänne. Olisi kiva lukea, miten jokin tekemänne neule etenee. Myös harmituksista voi kirjoittaa. Toki luen monen blogiakin, mutta kaikillahan ei ollut. Teksti edistymisestä (tai ei-etenemisestä) on yhtä tärkeä kuin kuva tai blogi.

Ei kommentteja: