lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Tänään sitten vihdoinkin sain valmiiksi jakun. Eilen illalla sain inspiraation ommella osat yhteen ja silloinhan oli heti ryhdyttävä toimeen. Koetin jakkua kaarrokeneuleen kanssa ja ne sopivat hyvin yhteen. Nyt minulla on kesää varten twinset valmiina. Vielä kun löytäisin sopivan alaosan. Ehkä mustat housut tai vaalea hame. Twinset on parempia menoja varten.

Huomenissa en vielä aloitakaan viehättävää jakkua, vaan teen jonkin välityön. On niin hassua tehdä kaksi jakkua peräjälkeen. Uusi jakku tulee arkikäyttöön kesäksi.

Nyt sain vihdoinkin siirtää kevätlehden sivuun ja keskittyä kesänumeroon. Jippii!! Onko teillä muilla käynyt kevätlehti tutuksi? Ohjesivuilla on jopa kissan tassun jälkiä, kun se niiiii-iin rakastaa lehtiä, joita juuri tarvitsen. Olen tehnyt merkintöjä mallin valintojen tiimoilta, katsonut mitä mallia kukin tekee (en silti muista ulkoa montaakaan)... Kolme neuletta tein kevätlehdestä ja Novitaklubin suosituimmissa gallerian kuvissa on vieläkin kaksi kaarrokeneuletta ja reippaanoloinen.

Ei kommentteja: