keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Emäntä täällä!

Kiitos helmis kannustavasta kommentistasi!
Näyttää siis, että tuo sama kommentti voisi olla teiltä muiltakin.

Kukaan ei ole ilmoittaunut jäävänsä pois. Kyllä minulla on edelleen energiaa jatkaa tätäkin blogia ja ryhmän vetämistä. Mutta vasta äskettäin muistin, että varsinainen kannustin elikkäs palkitseminen on minulta unohtunut kokonaan. En sitä silloin alussa ajatellut ollenkaan. Ehkä tästä sitten tulisi kilpailua, eikä se olisi enää niin hauskaakaan. Vai mitä?

Olen itsekin selaillut sopivina hetkinä uusinta Novitan "kaksoisnumeroa". Toki löysin toteutettavaa jo olemassa olevilla langoilla. Mutta jotain ajattelin tehdä myös uusista langoista, kunhan saan alta muutaman neuleen pois. (Niistä enemmän blogissani. Linkki tuossa oikealla listassa.)

Pitemmittä puheitta ;o)... jos olet löytänyt jonkin mieleisen mallin ja lankaakin sitä varten, niin jo tässä vaiheessa voit ilmoittaa mallista vanhaan tyyliin (mallin numero/-t, käytettävä lanka ja/tai mahdollinen kuva langoista). Muistakaa käyttää kategorioita! Uutena: ehdotathan omalle mallillesi nimeä, kiitos!

Niin ja nythän tämä on suomenkielinen bloggailu enemmänkin, joten toisiamme avustamaan taas vaan. (Myös mahdollisten kevään ja kesän keskeneräisten tekemisistä voi vielä bloggailla.)

Kiitos, että olette mukana! :o)

2 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Verkottomana olen ollut pitkään ja emännän edellinen päivitys on mennyt kokonaan ohi.
Kyllä mielestäni kannattaa jatkaa täällä, kun kyllähän me kaikki tiedetään Novitan nopeus= hitaus kaikessa uudessa.

Laitoin uudelleen Reippaanoloisen (malli 24) kevään lehdestä puikoille. Tällä kertaa Samos lollipopista. Se saksalaisen kaupan lanka on ihan oikeasti kutistunut monissa pesuissa ja haluan uuden.

Syksyn lehdessä oli joitain malleja joita luultavasti pääsee puikoille. Siinä Seiska veikka liitteessä oli useampikin malli, jonka olen jo aiemmin tehnyt.

Kiitos KirsiJ kun jaksat täällä päivittää, vaikka me muut ollaan oltu vähän laiskoja, edes kommentoimaan.

Helmis kirjoitti...

Eipä kestä :).
Mukavaa, että jatketaan, eiköhän tämä bloggailukin taas vilkastu, kun syksy lähenee ja tartutaan taas puikkoihin ja syksyisempiin neuleisiin oikein tosissaan :).

Vähän vielä kesälomailua ja sitten taas uudella innolla Yhdessä-Neulotaan!!