lauantaina, heinäkuuta 14, 2007

Hei emäntä täällä!

Mites sitten olisi, että uusi Novita on ilmestynytkin jo? Jotenkin ymmärsin, että ko. lehden klubi-sivuille on tulossa omansa systeemi, jossa voi kysellä toisilta neuvoja jossain tietyssä neuleessa. Hyvähän se vain on. Ajattelin sitten, että kannattaako tätä tempausta enää jatkaa. Kertokaahan mielipiteenne tässä vaiheessa kommenttiosioon tai eri postauksella.

Yhteenvetona:

Kuka tahtoo / ei tahdo
- nimensä pois listalta?
- jatkaa vaikka jollain muulla ohjeella, kuin Novitan?
- että tätä blogia vielä ylläpidän?

Terkuin: KirsiJ

4 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Mä olin kyllä viimeksikin ihan onneton osallistuja ilman ainuttakaan valmistunutta työtä. Ajattelin silti kyllä keikkua menossa mukana, jospa syksyn lehdestä ihan oikeasti saisin jotain tehtyä. Suunnitelmia on, kunhan kesälangoista pääsen paremmin orientoitumaan syksyn villoihin ja vällyihin.
Kuvassa mukana olen siis, mikäli emäntä viitsii ja jaksaa tämän blogin vielä pitää olemassa.

Ajankohtaisemmaksi tuon syksy-novitan toteuttaminen tulee varmaan, kunhan esim. koulut alkavat, siihen asti odottavalla ja suunnittelevalla kannalla!

Mammukka kirjoitti...

Mukana olen edelleen. On vain jäänyt tämä aivan unholaan koko kesäksi. Pitää katsella uutta lehteä sillä silmällä ja valita joku suosikki. Valmistumistakuuta en edelleenkään anna.

KirsiJ kirjoitti...

mammukka: Hyvä, ja kesä olikin tarkoitus pitää taukoa. Onkos sulla vielä jokin kevät/kesä-lehdistä kesken vai joko olet purkanut ne?

Mammukka kirjoitti...

No minähän aloitin sitä virkattua pitsitunikaa vaaleanpunaisesta Tennesseestä, mutta siitä on vasta etukappale valmis. Entiedä meneekö purkuun, mutta syrjään jää ainakin.

Häpeillen, punastellen ja nolona tunnustan, että sekä oranssin että mustan topin langanpäät ovat vieläkin päättelemättä. Jospa potkaisisin itseäni persuuksiin ja tekisin sen tänään. Muunlainen käsityönteko ei nyt oikein onnistukaan.