tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Minäkin olen vielä mukana

Ajattelin minäkin taas osallistua tähän jutskaan.

Olen tarkastellut syksyn lehteä. Ensin ei mikään kiinnostanut, mutta nyt sateisena ja tuulisena päivänä isku tuo malli 26. Onkos kukaan muu sitä aikonut tehdä?

Tuo kuura-lanka ei oikein kiinnosta. Kävin Anttilassa sitä hipelöimässä ja minusta se HAISI, joten se jäi hyllyyn. Katselin sitten omaa varastoani ja löysin langan Gedifra Dandy lankaa just sopivasti. Saa nähdä mitä tulee.

3 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Ajattelin myöemmin toteuttaa tuon 26:n. Ihastuin ensin mallin Teddy-versioon (10),mutta ajattelen kuitenkin tekeväni Kuurasta.
Mille HAISI? Siis pahalle,voimakkaalle vai uudelle?

Eimi kirjoitti...

Minusta tuo Kuura vaikuttaa ihan kivalta langalta.
Se haju muo vähän haittasi. Ei se kauhean voimakas ollut, mutta jostain syystä laitoin sen kerän nenääni kiinni niin silloin se haistoi. Se haisi .... vaikea selittää.... sellaiselta niinku ladolta tai navetalta siis ei lannalta vaan sellaselta rehun ja lehmien hajulta. Ei se paha haju ollut, muttei se yleensä langoissa ole. Olisiko se ollut vaan se kerä tai erä? Täytyy haistella muitakin keriä.

Meeri20 kirjoitti...

Itse Ostin Kuuraa ja ei se haissut lainkaan, varmaan joku toinen lanka haisi ja ainahan lankakaupassa tuoksuu oudolle, ainakin mitä Larussa olen käynyt, niin lanka siellä haisee