torstaina, heinäkuuta 26, 2007

Minä

Tervehdys täältä pellon reunalta! Jäi keväällä tulematta mukaan, oli niin monta rautaa tulessa silloin. Josko nyt olisi paremmat mahdollisuudet ehtiä tekemäänkin jotain. Oli kyllä kiva ylläri, että pääsi vielä nyt uutena mukaan matkaan.

Asiaan siis, olen 23-vuotias kahden alle 2-vuotiaan kotiäiti Pirkanmaalta. Meidän laumaamme kuuluu siis minä, mies, 2 lasta ja 2 koiraa, kissa ja kaksi liskoa. Neulonnan ja virkkamisen lisäksi harjoittelen puutarhurointia omassa pihassa, sisäinen viherpeukalo alkaa nousemaan esiin maalle muuton ansiosta.

Neulontaan tykästyin jo ala-asteen käsityötunneilla. Yläasteen jälkeen olikin jokuset vuodet niin etten neulonut oikeastaan ollenkaan, köyhä opiskelija kun olin. Vuosi sitten meidän poika tarvitsi villapaidan ja koska kaupasta ei löytynyt mieleistä, niin piti tarttua puikkoihin. Ja siitä se sitten lähti ... sittemmin on tullut tehtyä vaikka mitä väkerryksiä ja to-do-lista kasvaa niin nopeasti että loppua ei taida näkyä ...

Saas nähdä onnistunko tämän oikeaan paikkaan kerrasta änkeämään vai miten käy. En ole vielä aikaisemmin näihin blogijuttuihin perehtynyt yhtään.

Ei kommentteja: