sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007












Kimppanappiehdokkaita tässä tarjoan.
Edit; poistin sen napin, jossa oli NYS ja pari muuta tarjolle. En ole itse oikein tyytyväinen kumpaankaan, mutta en nyt oikein kummempiakaan näytä saavan aikaan.




KirsiJ tiedusteli multa mahdollisuutta väsätä jonkinlainen bloginappi tälle kimppaneulonnalle. Mikään nörtti en tosiaankaan ole ja nyt vielä uudella erilaisella koneella naputtelen, joten vähän oli outoa puuhaa.Laitan nyt kuitenkin tähän näytille pari vaihtoehtoa (jos onnistuu) ja KirsiJ emäntänä varmaankin päättää, mikä tai mitkä napit näyttäisi hyvältä.



Jos ette napeista tykkää, niin ne saa huoletta diskata, kun vähän turhan kiireessä niitä touhusin.



No enivei, lainasin tuota Novitan kaarrokeneuleen kuvaa, kun sitä ilmeisesti ainakin aiotaan neuloa ja teksti on simppelisti se mikä on. Ja toinen sitten kassiaiheinen.



/Minen osaa noita kuvia sijoitella ja tekstivälikin näköjään pomppasi vähän hassusti./






6 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Emäntä sanoo: Tuo NYS ei ole minun idea alkuperäisesti, joten sitä ei voida käyttää. Muuten napit ovat sopivat ja on hyvä, että on useampi vaihtoehto, kun on erivärisiä pohjiakin.

Anonyymi kirjoitti...

Ok, mulla saattaa olla sama nappi ilman Nyssiäkin, vilkaisen ja laitan tänne, jos löydän.
Mietin kyllä sitäkin, että pitäiskö meidän vielä varmistaa Novitalta kuvien käyttölupa. Mainostahan tämä Novitalle on, mutta kuitenkin....
Itse en ole lupia kysellyt.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko noita kuvia käyttää? Ne kun jonkun valokuvaajan kuvia? Siis pusero ja laukku. Samasta neuleesta jonkun meidän ottamasta kuvasta tietysti voi luvan kanssa varmaakin. En tiedä tuli vain mieleen

KirsiJ kirjoitti...

Niin...tosiaan...kuvat ovat kuvaajan ja Novitan omaisuutta. Ehkä niitä siis ei saakaan käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

No mä en varmaan ehdi nyt tekemään uusia nappeja. Lisäksi oikeastaan kaikki mun neuleaiheiset kuvat ja kuvapohjat on toisella koneella, joka on nyt huollossa. Jos on tarvetta napille, joku muukin voi kernaasti niitä väsätä ja jos ei näy intoa olevan, niin mäkin voin palata asiaan, mutta luultavasti vasta muutaman päivän päästä.

KirsiJ kirjoitti...

Ei tässä mikään kiire ole napin kanssa. Teet kun ehdit tai jätät tekemättä.