tiistaina, helmikuuta 20, 2007

Tervehdys kaikki yhdessä neulojat!!

Ilmoittauduin minäkin yhdessä neulomaan. Koneongelmien, lasten ja miehen hiihtoloman ja meneillään olevan Lankahamsterikuukauden vuoksi en ole kovin hyvin ehtinyt vielä paneutua tähän tempaukseen.
Melko varmasti kuitenkin maaliskuussa puikoille hypähtää jokin neule Novitan kevätlehdestä, joten mikseipä sitä sitten neuloisi yhdessä muiden kanssa. Näen jo miltei unia uudenuutukaisista langoista, kun kolme viikkoa on kaiveltu yksiä ja samoja - toki varsin laajoja - lankavarastoja.

Luultavasti hamsterikuukauden päätteeksi ja palkitakseni itseäni huikeasta itsehillinnästä kipitän mitä kiireimmin ostamaan jotain ihan uutta ihanuutta ja siitä sitten kevätneuletta tekemään.

Olen 42- vuotias rouvashenkilö, yhden tosi mukavan miehen vaimo ja neljän reippaan lapsen kotiäiti.
Olen aina tykännyt käsitöistä ja nykyään se into senkus kasvaa vain, kun on oikeasti noita vaatetettavia vekaroita. Ihanana lisämausteena on nykyään tämä ihmeellisen inspiroiva nettineulemaailma.

Neulottavaa mallia en ole vielä ehtinyt tosiaan päättämään, mutta onhan tässä aikaa vielä. Katselen vähän, mitä te muut aiotte tehdä..

Ps;
hääräilen ja rupattelen yleensä 10 puikkoa langalla -blogissani.

Ei kommentteja: