maanantaina, helmikuuta 19, 2007


MALLIN VALINTAA

Tällä mallilla aloitan, eli miesten Samospaita (malli 34). Viime keväänä tilasin Novitalta poistoväreinä kahta vihertäväsävyistä (362 ja 329) Samosta kilon kumpaakin tarkoituksena neuloa miehelleni. Hänelle en olekaan aikoihin neulonut pipoa suurempaa, joten nyt on hänen vuoro saada uusi paita. Mallikin kelpasi hyvin. (Ei tarvinnut mitään suostutteluja :D )Väriksi mieheni valitsi tummemman eli värin 362. Tämähän ei sitten ole noiden suosikkien listalla, mutta olen aina ollutkin vähän erilainen nuori (muori).

Sitten tarkoitus olisi myös itselle tehdä. Varmaa ei ole mutta tällä hetkellä suosikiksi on nousemassa malli 22 tai sitten 23. Pitäisi tarkistaa tuo lankavarastoni tilanne ettei kauppaan tarvitsisi mennä. Mikään ei ole vielä varmaa paitsi epävarma :) Onhan tässä vielä aikaa miettiä. Tyttären mielipidekin (malli 35) pitää vielä varmistaa. Ehdinköhän nuo kaikki toteuttaa ajoissa? Lehdessä on monia muitakin toteutettavia malleja. Jonkun jakunkin (esim. malli 13) tarvitsisin kesäksi.

Tuota kuvan laittoa pitää vielä harjoitella. Pitäisikö se jotenkin pienentää ennen siirtoa kotikoneelta? Kun kuvaa klikkaa se näkyy liian isona. Taitavammat, antakaa vinkkejä.

2 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Kukaan ei vielä ole laittanut toteuttavien listalle mallia 34, mutta sinullakin näyttääkin olevan useampi vaihtoehto. Kyllä niistä jokin osuu suosikkienkin joukkoon.

villanne kirjoitti...

Odotellaan, olishan se kiva nähdä miehisiäkin versioita enemmän. Tämmöistä pähkäilyä ainakin minulla tuntuu mallin valinta nyt olevan. Olis kiva saada noita tempauksiani yhdistettyä samaan neuleeseen.