sunnuntaina, helmikuuta 25, 2007

No nyt se sitten myrkyn lykkäs! Käytiin Miehen kanssa katsomassa Samoksen värejä malliin 34 ja mikään niistä ei ollut hänelle sopivia! Iik, mitä teen? Muistaako kukaan (onko kukaan käynyt), että olisiko Korialla vanhempia värejä lisää tai sitten millä muulla langalla voisi Samoksen korvata?

6 kommenttia:

takamailta Mirja kirjoitti...

Oletko tilaillut esim. Virosta lankaa?
http://www.harriet.ee/?ID=9&T_ID=10&L_ID=28
Minun tekisi mieleni tilata, mutta rohkeus ei riitä.
Samos 33,- Viron kruunua on noin 2,11 €

KaraMelli kirjoitti...

Katselin kyllä näitä sivuja ja voi voi, olihan siellä vaikka mitä kivaa. Tilaaminen ei kai olisi mitenkään vaikeaa, mutta sen verran ymmärsin kai, että tilaus maksetaan ensin etukäteen ja sitten tulee tavara. Sekään ei vielä olisi ongelma, mutta jos ostokset maksaa Viron kruunuissa, niin pankkien perimät kulut voi olla jopa yli 20 E, joten sitten se tulee turhaan kalliiksi. Jos saisi maksaa euroissa, niin nämä kulut ei olisi niin suuret. Voi harmi. En ole tosin kyllä kysellyt heiltä, että huolisiko ne euromääräisiä maksuja.

Täytyy nyt vielä katsella tilannetta ja suunnitella sitä vaihtoehtoista lankaa.

KirsiJ kirjoitti...

Malli 24:ssä on ohjeessa Samos, mutta teen vanhalla Maxi-langalla soveltaen tietysti silmukkamäärää. Mutta jokin samatiheyteinen kuin Samos, niin käy, jos tuntuu, että ohjetta on vaikea soveltaa tai ei ole tehnyt koskaan niin.

seijap kirjoitti...

Tänään vasta tajusin taas kerran kaupassa. Mandarin Fiestalla voi oikein hyvin korvata Samoksen. Niin aion tehdä omassa neuleessani.
http://www.sandnesgarn.no/StortBilde.aspx?bildeId=201236&mElement=hGarn&bildeStiType=fargekart
Fiestan värikartta löytyy täältä.

Anteeksi hidas sytytykseni tässä asiassa.

Isännän neuleeseen sain Samos langat Oulusta kun blogiystävä ne osti. Novita on loppuun myynyt ne kaikki vanhat hyvät miesten värit samoin Tapion kaupasta ei niitä löytynyt.

seijap kirjoitti...

Äsh, se jää kesken tuo linkki. Mutta katkaise tuon .no jälkeen ja valitse sieltä se käsinneulontalangat jne...

KaraMelli kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy tutkia asiaa tarkemmin. Ihmettelen vaan, että mitä Novita on ajatellut, kun tarjoaa miehille niin hempeitä värejä...

Jos tämä nyt menee pipariksi, niin sitten otan suunnitelman B ja teen itselleni 24:n ja Isäntä saa puseronsa joskus sitten seuraavaksi.

Harmi, ettei Viron reissuakaan nyt ehdi tehdä.