lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Aloitin neulomaan tuota mallia 24. Se oli kyllä yhtä tuskaa minulle. :( En osannut yhtään lukea neulettani mihin kohtaan olin edellisellä kerralla päässyt. Aina piti merkitä ylös. Se ei sujunut mitenkään, aina piti purkaa edellinen kerros kun se oli mennyt väärin tai peri langankiertoa jäänyt tekemättä tai kaksi langankiertoa peräkkäin. Vaikka mallikerrassa ei ole kuin 4 kerrosta joka toistuu, niin se ei sujunut minulta. Lieneekö johtunut migreenistä kun aivot ovat ihan pihalla. Purkin koko höskän.

5 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Tarvitsee oikein katsoa, millainen mallineule 24:ssä on...aikas sekava noin ensikatsomalta, vaikkas onkin vain neljä riviä. Mulla on myös aikomus aloittaa tämä neule.

Katiija kirjoitti...

hip hei .. tähän malliin olen tehnyt jo hihat ... Nyt on etu- ja takakpl puikoilla pyörönä. Äkkiä tuli rutiini tekemiseen. Täytyy vaan tehdä 'tukkimiehen kirjanpitoa' kerroksista, vaikka niitä ei ole kuin neljä.

KirsiJ kirjoitti...

Siis mallineuletta tehdään näköjään sekä oikealla että nurjalla kerroksella. Tajusinko oikein?

Oryx kirjoitti...

Kyllä sitä mallineuletta tehdään sekä oikealla että nurjalla, siksi teenkin neuletta pyörönä kädenteille saakka... En kestä nurjia kavennuksia, kun mulla on niin tiukka käsiala että puikot ei millään taivu sellaisiin suorituksiin.

Eka versio minullakin meni purkuun, mutta kyllä sen mallin pian sisäistää kun seuraa millaista jälkeä syntyy. Siinä on oikeastaan vain kaksi erilaista kierrosta, mutta ne lähtee eri kohdista liikkeelle ja siksi alkuun on vaikeaa päästä kärryille. Tsemppiä, kyllä se siitä!

KirsiJ kirjoitti...

Onneksi en ole vielä aloittanut tätä. Hyvä vinkki tuo, että tekee pyörönä. Heee, sittenhän ei ole nurjia kerroksia. Ehkä mallineuleen seuraaminen onkin siten edes vähän helpompaa.
Katiija: Hyvä, että teet meitä muita edellä. Voisikohan hihatkin tehdä pyörönä?