sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Vihdoinkin olen saanut aloitettua NYSväämisneuleen.Näyttääkö tämä siltä että olisi tehty oikein? Jotenkin ihan hirvittävän vaikeaa tehdä tuollaista pitsineuletta. Tämä versio on kolmas, ensin koetin tehdä suljettuna neuleena, missä oli 180 silmukkaa. Ei onnistunut. Toisen version tein 101 silmukalla, eli tyyliin etu- ja takakappaleet erikseen. Mittasin jossain kohtaa ja liian iso olisi tullut. Ei kun purkuun..
Tässä kolmannessa versiossa puikot ovat 3mm (yleensä minulla on tiukka käsiala, mutta ei ilmeisesti pitsineuleissa??) sekä silmukoita on 91. Tästä vaikuttaisi tulevan sopivan kokoinen.

Tulipa tuossa mieleeni että saatan värjätä vasta myöhemmin tuon topin. Jostakin syystä epäilen että ainakin yhdet häät ovat kesällä, joten tuohan olisi oiva toppi kesähäihin. Mielestäni voi hyvin laittaa häihin päälle vaikka onkin valkoinen, jos laittaa esim. beigen väriset housut. Vai voiko?

Olen muuten perustanut myös oman blogin, käykääpä vilkaisemassa Arjan neuleet. Tiedän, blogin nimeen ei ole käytetty minkäänlaista mielikuvitusta mutta voipi olla että ajan myötä nimi muuttuu.

3 kommenttia:

Mammukka kirjoitti...

Kyllä näyttää ihan oikein tehdyltä ja tosi ihanalta. Osaisinpa minäkin tehdä noin siistiä jälkeä. Minä tein omani ja tämän toisenkin aloitin pyöröneuleena. Nurjia kerroksia välttääkseen meikä tekee mitä vain.

Mielestäni voi laittaa valkoista häihin, kunhan ei ole kokovalkoinen. Laukun, kengät ja korut voisi sitten sävyttää alaosaan. Tai jotain siihen suuntaan.

Anitta kirjoitti...

Minulla on sama malli menossa ja kyllä se minunkin mielestä näyttää tosi hyvältä.Itse käytän hieman toisenlaista lankaa, joten pitsikuvio ei erotu ihan noin hienosti.Itse en uskaltanut alkaa soveltamaan ohjetta, vaan neulon ohjetta tarkasti noudattaen. Täytyy sanoa, että pitsineuleen neulominen on kyllä hidasta mulla, tosin en niitä ole paljon tehnytkään aikaisemmin. Olen samaa mieltä Mammukan kanssa häistä,nykyään on monet pukusäännökset muuttuneet sallivimmaksi eri tilaisuuksissa.

KirsiJ kirjoitti...

Oikealta näyttää, tervetuloa sekä blogaajien että Kaarrokeneuletta tekevien kerhoon!