lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

En ole unohtanut tätä blogia.. Fiksusti (?) vaan aloitin paria päivää ennen kuunvaihdetta tekemään miehelle hupparia... No joo, ei ehkä paras ajoitus, mutta... eihän tää mikään kisa olekkaan :)
No liittyyhän se silleen että Novitan langasta teen sen, eli 7-veikka on lankana. Saas nähdä mitä tulee kun on ihan oma suunnittelema malli...

Pähkäilen vieläkin että kavennanko kaarroketopista mallikerran verran (tai kaksi..) En ole vielä katsonut kuinka monta silmukkaa on mallikerta.. Mittaus osoitti että olisi muka oikeat mitat, mutta kokemus sanoisi että vähennä silmukoita.

Hmm, tänään olisi pitänyt käydä Helsingissä hakemassa siskontytön kamppeet junalta kun oli käymässä mummulassa Lapissa, eli mun vanhempien luona. Siskoni soitti ihan innoissaan eilen että ei tarvikkaan lähteä Hesaan, hänen tuttu tuo likkojen tavarat (ja meidän poronlihat, jotka ostettiin pari viikkoa sitten äiskän avustuksella). No olihan se ihan kiva ettei tarvinnut herätä kukonlaulun aikaan, mutta kun suunnittelin että olisin paluumatkalla käynyt Porvoon lankatalossa. Joten minusta ei ollut yhtään kiva uutinen :(
Mutta aikani ajateltuani, mulla on kyllä niin paljon lankoja, että koitetaan vaan tyhjentää varastoa. Piikkopirtastakin on tulossa tulossa paketti, joten ei langat lopu kesken. Ja huhtikuussa on Tallinnan lankaisku ;)

Ei kommentteja: