lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Kun edellinen neule on saatettu valmiiksi onkin aika aloittaa seuraavaa:
1) Aloitin neulomaan hihaa pyöröneuleena. En millään tajunnut mallineuletta. Jotenkin tuli ihan sykeröä koko aloituksesta. Purin.
2) Seuraava yritys: aloitin hihan tasoneuleena. Mallineule alkoi hahmottumaan. Mutta voih...joka kerroksella mallineuletta. Tykkään, että edes nurjalla saa lepuuttaa aivoja ja neuloa pelkkää nurjaa. Näytti siltä, että tämä neule ei ole minua varten.
3) Harkitsen joko jotain muuta mallia tästä tai jopa uudesta lehdestä. Olenko luuseri? Luovutan kuitenkin suosiolla.
4) Yksi hyvä puoli neuleessa oli: 5 mm:n puikolla Maxi-langasta syntyi nopeasti mittaa. Mutta silti. Neulominen on minulle rentoutumista, eikä mitään takkuamista.

4 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

Sisulla ja hammasta purren olen tuota puseroa tehnyt. Tökkii ja pahasti tökkii minuakin nuo nurjat kerrokset, jotenkin tottunut esim. huiveja tehdessä että nurjat kerrokset on pelkkiä nurjia!!

seijap kirjoitti...

Yhdyn teihin Kirsi ja Katiija

Eimi kirjoitti...

Minäkin yhdyn teihin kaikkiin. Yritän kuitenkin joskus vielä tuota neuletta kun pusero on niin kivan mallinen ja näköinen valmiina. On se hyvä että on muitakin "luusereita". Vaikka minäkin olen neulonut aika monta "pitsi" kuvioo vuosien varrella niin ei koskaan ole kyllä tällä tavalla takunnut.

KirsiJ kirjoitti...

katiija, seijap ja eimi: Kiitos kommenteistanne! Lämmittivät mieltä.