torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Nyt sitten odotellaan uusien Novita-sivujen aukeamista.Ei taida vielä huomennakaan aueta,mutta jos se uusi lehti ilmestyisi heti aamusta.Voi olla toiveajattelua.
Minulla on menossa muutama työ,mitkä ei kuuluneet NYS-piiriin,mutta olen jo katsellut tuon mallin 12 lankoja valmiiksi.
En halua tehdä sitä ihan samanlaisena.Minulla on jo jonkinlainen mielikuva mitä siitäkin tulee.
Täytyy saada nämä keskeneräiset ensin valmiiksi,pääsen sitten uutta aloittamaan.

9 kommenttia:

seijap kirjoitti...

En minäkään usko, että sivut huomenna aukeavat. Jos edes lehti kuitenkin tulisi. Olen kyllä taas aamun kaupungissa, joten vasta puolilta päivin näen tuleeko lehti.

TeSa kirjoitti...

Jouduin soittamaan tänään Novitalle lehtilaskustani ja samalla kysyin sivustojen päivitystä.Sieltä kerrottiin,että huomenna on vielä työstöpäivä.
Mutta eipä haittaa,saa enemmän valmista aikaan kun ei notku koneella.

sibylla kirjoitti...

En usko, että lehtikään tulee, eiks se kilpailukin ollut vielä perjantaina? Ei luulis, että kilpailu olisi "avoin",kun lehti olisi mistä voisi katsoa vai mitä. Kivahan olisi, jos tulisi huomenna, mutta odotan vasta ensiviikolla kolahtavan postilaatikkoon. Eikö Novitalla ole tapana ilmoittaa esim. viikolla 11 ilmestyy ja sitten vasta alkavat postitukset.

TeSa kirjoitti...

Eipä taida tulla,mutta aina on toivoa.
Näillä keleillä voisi jo tehdä jotain kesäneuletta ja laittaa paksummat langat odottamaan uutta talvea.
Siis uusia ideoita odotellaan.

Arska kirjoitti...

Turha toivo, novitalta tuli minulle vain lasku... Koomista kyllä, siinä lukee: seuraava lehtemme Kesä 2007 ilmestyy 16.3. MUTTA: Laskussani lukee että tilausjaksoni on päättynyt se seuraava tilauskauteni on Kesä 2007-Talvi 2007. Eli tuleeko mulle tota numeroa ollenkaan, vai pitääkö ostaa irtonumerona???

Arska kirjoitti...

Odotellessa, voit osallistua kilpailuumme ja arvata, kuinka monta kesäideaa löydät seuraavasta, 16.3.2007 ilmestyvästä Kesä 2007 -lehdestä. Lähinnä arvannut palkitaan paketilla, johon olemme koonneet

Joo no siis tänäänhän sen ois pitänyt ilmestyä...

TeSa kirjoitti...

Laita kysely siihen tilaajapalvelun sähköpostiin.
Niin,sitä lehteäkään ei sitten tullut.Mutta,ehkä ensi viikolla.

Mammukka kirjoitti...

Miten voi, Arska, sun tilausjaksosi olla tuollainen? Sehän olisi vain kolme lehteä. Mulle tuli myös lasku tänään, ei siis (tietenkään) lehteä. Tilauskaudeksi ilmoitetaan Kesä07-Kevät08.

Arska kirjoitti...

Lukihäriö... Siis tilaus on alkanut Kevät 2007-lehdestä, eli varmaan myös kesälehti tulee mulle kun tuli kevätlehtikin :)