sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Ei edisty ei.
Olen purkanut aloittamaani useamman kerran. Nyt viimeisimmällä erää olin tehnyt takakappaletta jo melkein kymmenen senttiä ja sitten päätinkin laittaa pyöröille koko työn. Purkasin siis siihen asti neulotun ja nyt hitaasti olen tekemässä viidettä kerrosta.

Kirsinkin käyttämä, liimalappu merkkaamassa kerrosta, on minulla näyttämässä kerrosta. Silmukkamerkit ovat alussa näyttämässä missä vaihtuu kerros ja missä on etu ja takakappaleen raja. Helpompi on tosiaan hahmottaa tuo pitsineule, kun sitä tekee vain oikealta puolelta. Olen tehnyt viimeaikoina siis liikaa "aivottomia" neuleita kun ei tuommoinen mallineule apulappuineen luonnistu.

Ihailen Katiijaa, joka suit sait sukkelaan sai työnsä pitkälle. Jos en olisi tätä neuletta valinnut tähän NYSväämiseen, se luultavasti jäisi nyt tekemättä ja kokeilisin noilla langoilla jotain muuta.

Lähden nyt ottamaan sen reippaanoloisen neuleen käteeni ja laitan sen sellaiseen alkuun, että siitä on ilo jatkaa.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille.

Toivottelee Seijap

1 kommentti:

Eimi kirjoitti...

Kyllä minäkin vielä tuon malli 24 aloitan uudelleen kun sinäkin olet ollut noin sitkeä. Alankin tekemään pyöröpuikoilla kuten sinäkin. Malli on kyllä kaunis toivottavasti myös valmiina.
EI periksi anneta.