maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Tässä työni alku uudesta lehdestä. Malli on numero 72 ja teen sitä ohjeen vastaisesti Tennesseestä. Ostin langan aikoinaan Novitan vanhasta tehtaanmyymälästä Korialta. Monta vuotta se odotteli arvoistaan mallia ja pitsineuleiden uutta tulemista.

Huomasin kyllä, että virkkaaminen rasittaakin kyynärpäätä enemmän kuin luulin. Mutta toivon, että saan työn kevään aikana valmiiksi.

Toivottavasti joku muukin on innostunut tästä mallista tai sitten mallista 44, joka on sama hihoilla. Apua tulen nimittäin varmasti kaipaamaan.

6 kommenttia:

Eimi kirjoitti...

Kaunis kuvio tuosta tulee.

Kaihoisasti katselin itsekin tuota mallia, joten pitäsiköhän minunkin jossain vaiheessa aloittaa tuota. Ajattelin kuitenkin tehdä siihen paksummat olkaimet ja ehkä hieman lyhkäsemmäksi.

Mammukka kirjoitti...

Olkaimet menevät vaihtoon meilläkin...hehjep?!

Mammukka kirjoitti...

Äskeinen kommentti lähti meidän vauvan sormista, mutta olkaimet siis menevät vaihtoon. Pituutta tulee sen verran kuin jaksan virkata ja lankaa riittää.

Katiija kirjoitti...

Tuo malli on tosi kiinnostava ja aioin toteuttaa sen jossakin vaiheessa. Nyt ei ole siihen aikaa. Ja olkaimet menee vaihtoon kanssa. Samoin lanka. Eli taas melkein ohjeen mukaan *nauraa*

Eimi kirjoitti...

Muo arveluttaa yksia asia tuossa mallissa. Se että tuo malli tuossa kuvassa on kovin "lautamainen", itse en ole. :) Muotoja on vähän enemmän ja rintojakin. Mitäs arvelette? Kyllä kai tämä asia suttantuu kun valitsee oikean koon.

Mammukka kirjoitti...

Hei eimi!

Olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi. Ohjeen kaavakuvahan antaa ymmärtää, että yläosa jotenkin levenisi ylöspäin, mikä ei ole totta. Alaosaanhan tulee kyllä "levennettyjä" kerroksia.

Tyttäreni, jolle tätä teen, ei myöskään ole mikään lauta. Hoikka hän on, mutta rinnuksissa löytyy. Jätinkin yläosan langan odottamaan, jos työ muuttuukin hihalliseksi. Silloin ei ylimääräinen löysyys niin haittaa. Toivottavasti lanka vaan riittää.