perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Tällainen tästä nyt sitten tuli. Langat ovat vielä päättelemättä ja kaarrokelankaa jäi kerroksen verran, joten sen vielä lisään. Malibu-lankaa kului 3 kerää ja silmukoita loin 140 pyöröpuikolle. Kaarroketta neuloin ohjeen vastaisesti noin 9cm. Tytär kiskoi alaspäin sanoen, että olisi voinut olla pidempikin. Ja kyllähän tuosta kaikki näkyy läpi. Kesä näyttää, onko neuleella käyttöä.

7 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Löysit siis oikean silmukkamäärän. Vähän jännitin, että miten käy. Opitko mallineuleen ulkoa neulomisen aikana?
Omasta 12:stani: Olen kokoa XL ja teen kokoa L.

Mammukka kirjoitti...

No ensin kyllä harkitsin 160 silmukkaa, mutta päädyin sitten kuitenkin tähän. Kovin isoreikäinenhän tuo on, mutta tyttären kanssa mietittiin, että voihan sinne laittaa narutopin alle.

Mallineuleen opin helposti ulkoa. Ei se kuitenkaan selkäytimeen mennyt, koska purkamiselta en välttynyt. Elikkä ajatuksella piti neuloa, mutta piirrosta en tarvinnut.

Jäi tuosta varsinaisesta tekstistä pois, että kaarroketta varten loin 32 silmukkaa/ hiha. Eli jotakuinkin 70% otin Tennesseen silmukkamääristä Malibulle.

Laitan Novitan valmistuneisiin kuvan paidasta toisen tyttären päällä, kunhan tuo luvuiltaan kerkiää.

villanne kirjoitti...

Tosi nätti toppi! Tuota narutoppia minäkin ehdotan alle!

seijap kirjoitti...

Kaunis siitä tuli. Niinhän se on, että kun on paksumpi lanka, niin reiät kasvavat. Upeasti kyllä silmukkamäärät sait sovellettua.

minn@ kirjoitti...

Hieno! Olen kanssa tuota mallia miettinyt, mutta epäilytti kun olkapäät jää aika paljaaksi. (Töissä tahtoo kesällä tuo ilmastoinnin aiheuttama veto käydä hartioiden päälle...) Mutta kun suosiolla tekee tuon kaarrokkeen matalammaksi, vetää sen noin alas ja laittaa topin sinne alle, silloinhan se on hyvä. Kiittää vinkistä :)

Anitta kirjoitti...

Hienon näköinen toppi tuli. Olen itsekin oman tekeleeni kohdalla päätynyt siihen, että laitan topin alle,ei sitä muuten tule käytettyä. "Kunhan ensin valmistuu"!Itsekin tein muuten yhtä numeroa pienemmän koon,alkuperäinen kokoni näytti liian leveältä, kerrankin jotain positiivista.

Arska kirjoitti...

Todella hienon näköinen toppi, ja kesäinen väri!