keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007


Toista viikkoa olen harmitellut, kun kaupassa oli VAIN 10 kerää tenneseetä tätä ruskeaa- että ei riitä. Onhan tuota tullut elämänsä aikana ostettua "muutama" kerä lankaa. Nyt mä vaan sitten yht´äkkiä (ihan muka uutena asiana) tajusin, että tennesee-kerä on 100 g! Mikskäköhän (hassu sana) tuota lankaa kertyy kaappeihin? No joka tapauksessa yksi kuviokerta on 23 kerrosta ja 100 grammalla tuli n. 2,5 kuviota. Työ etenee - hitaasti ja varmasti.

4 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Mikskäköhän ne langat kerääntyy?
Joskus nämä keräkoot ovat todella hämääviä.Laitoin mieheni hakemaan Oliviaa ja Kolibri-lankaa Prismasta ja monta kertaa sanoin,että se toinen kerä on huomattavasti pienempi,ettei luule Kolibria 100g keräksi.Sain oikean määrän lankoja,mutta tarkka saa olla.
Eikä Tennesee ole hinnaltaan mitenkään mahdottoman kallis,etten yhtään ihmettele että vasta hoksasit kerän kokoon kiinnittää huomioo.
Neulepinnasta tulee kaunista.
Pitäisköhän minunkin kokeilla tätäkin neuletta...

takamailta Mirja kirjoitti...

Hei TeSa
No ilman muuta pitää kokeilla.
Mutta ei ehkä voi samaan aikaan katsella leffaa, seurustella perheen kanssa, syödä napsotella, lakata kynsiä, puhua puhelimeen, laittaa ruokaa eikä lukea.

Jotain täytyy jättää pois, ettei mene kuviot ihan sekaisin.

Tuo 127 s ja 3,5 puikot tulee ehkä minulle vähän leveä. Ehkä annan tyttärelle sitten, hän on vähän muodokkaampi - niin kuin Sinäkin - kuin minä. Mä kun olen tämmönen luuviulu ja nää "tyhjät tyämiehen kintaat".

KirsiJ kirjoitti...

Näyttää todella haasteelliselta neulomukselta. Voiko puhua samalla? ;o)

takamailta Mirja kirjoitti...

Kirsi kyllä voi mutista jotain tällaista:
kaksyhteen langankierto yksoikein, seittemänoikein. kaksyhteen langankierto yksoikein langankierto yliveto.

Muu perhehän silloin tietää,ettei auta alkaa kysellä "mitäs tänään syötäis".