torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Kä-sit-tä-mät-tö-män vaikeaa tämä sisäänkirjaus.. Minulle.
Asiaan. Eilen pääsin vihdoin aloittamaan valitsemani neuleen (nro 13). Ennen aloittamista katselin ohjetta ja pitsikaaviota ja silmikkamäärää (aloituksessa) ja tulin siihen johtopäätökseen, että koko tämä NYSväämiseen varattu aika menee tähän neuleeseen. Mutta mitä ihmettä, toinen päivä menossa ja juurikin korkkasin jo kolmannen (100g) kerän!! Elikkä tällä menolla (ottaen huomioon kaikki edessä olevat hidasteet ym.) boleroni valmistuu parin viikon sisällä!!! Noin niinkuin optimistisesti arvioituna.
Kuva aloituksesta blogissani, en edes yritä sitä siirtää tänne. Opettelen kuvan laittoa joskus myöhemmin, paremmalla ajalla.
Alussa en edes tykännyt tuosta neuleesta, en löytänyt lehdestä mitään "kivaa" juttua. Mutta nyt kun olen päässyt noinkin pitkälle, niin ihastun malliin enemmän ja enemmän. Lanka tuntui ikävältä neuloa, mutta onkin nyt todella kaunista! Kumma juttu. Monesti käy kyllä niin päin, että ihastun johonkin malliin ja kun saan langat hankittua ja neuleen aloitettua, niin ei se niin hyvältä tunnukaan.
Nyt on oikein kiire saada työ valmiiksi ja päälle!
Hyvää naistenpäivän viimeistä kaksituntista!!

Ei kommentteja: