maanantaina, maaliskuuta 26, 2007


Seuraavaksi aloittelen tätä, eli miehelleni malli 34. Lankana käytän Lidlin Coloradoa, harmaankirjavaa, ja puikoilla 4 ajattelin aloittaa.

Tarkoitus oli vielä jossain vaiheessa tehdä itsellekin pusero. Kevät lehden mallia 32 olin kaavaillut, ja aloittelinkin jo sitä sinisestä Malibusta. Mutta nyt en tiedäkään enää, miten tekisin... Voi olla että vaihdan Kesä-lehden malliin (siinä vähän saman tyylinen palmikoilla), ja tekisin tuon mallin 32 jollain muulla langalla. No, katsotaan...

Tuo oma pusero siis jäi nyt vähäksi aikaa hautumaan.. Pari muutakin keskeneräistä kyllä olisi. Mutta toisesta loppui lanka, enkä tiedä milloin saan lisää, joten sekin jäi. Sitten olisi vielä tytölle kesämekko työn alla, mutta sitä teen varmaan tässä samalla. Se kun on ohuesta Kotiväki-langasta, niin valmistuu niin hitaasti, että välillä tekee mieli vähän jotain muutakin.
Joten jospa uskallan tämän miehen puseron nyt aloittaa.. =)

3 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Minulla on työn alla se reippaanoloinen Coloradosta.Vähän tekee silmäpuolia, mutta on mukava lanka neuloa.

Kirsi kirjoitti...

Juu, sain jo parisen kerää tuossa iltasella neulottua. Huomasin saman, että meinaa pari säiettä välillä karata, mutta muuten on kyllä kiva lanka. Ja vähän paksumpi -> valmistuu nopeempaa =)

KaraMelli kirjoitti...

Minä kanssä nysvään tämän kanssa yhä edelleen... Hitaasti mutta varmasti etenen, mutta koulujutut ja kaikki muut vähän hidastaa menoa. Mukana ollaan silti, en ole unohtanut tätäkään, mutta aina tulee luvattua yhtä sun toista vähän joka suuntaan. Joskus pitäisi osata sanoa ei, jotta ei tulisi niin paljon kaikkea, mutta kivaahan kaikki on kuitenkin ollut.