perjantaina, maaliskuuta 09, 2007
Minun malli 13 neule on valmis. Tein sen pidemmäksi kuin ohjeessa. Minun mielestä malli hiukan kärsi tuosta pidennyksestä. Etukappeiden kanssa "taistelin" eli jouduin toista purkamaan pariinkin kertaan, että sain edes suurin piirtein samanlaisen. Kuvassa ruskea väri ei ihan oikein, on se Malibun ruskea!

7 kommenttia:

Mammukka kirjoitti...

Onpa kaunis, eikä ainakaan minun mielestäni kärsinyt pidennyksestä. Minkä koon mukaan teit? Paljonko sait ympärysmitaksi? Aloittelen tuota EHKÄ tänään.

seijap kirjoitti...

Herkullisen näköinen. Siis ihan kuin suklaata.
Kaunis siitä tuli, vaikka pidempi onkin.

TeSa kirjoitti...

Kaunis,kaunis neule.
Tuo ruskea lanka minuakin kiehtoi,mutta josko sitä johonkin toiseen työhön yritän.
Olit laittanut nappeja omaasi.Minulta ne jäi,kun meinasin jonkin rintaneulan katsoa kiinnittimeksi.

sibylla kirjoitti...

Vähän vaikea mitata, venyvä, ympärys 120cm-124cm. Pidennetty helmasta kainaloon n. 42cm. Silmukat L/XL, hihat tein kapeammat, mutta hihan kaaren korkeuden L/Xl korkeuden, että oli helpo "istuttaa" paikoilleen. L/XL hihat minulle yleensä liian leveät. Laitoin kaksi nappia, voi olla että otan toisen pois, mutta kahdella napilla peitti paremmin "siron" vatsani :)

villanne kirjoitti...

Kaunis, oikein kaunis neule!

sibylla kirjoitti...

niin tuo "ymmärys" oli hihojen alta mittattu eli se yhtenäinen osuus.

Arska kirjoitti...

Hieno neule. Itsellänikin on tuohon langat, meinasin kans pidentää neuletta sekä tehdä täyspitkät hihat (saattaa olla kyllä että jää suunnitteluasteelle). Riippuu paljon siitä mitä ensi viikon novita tarjoaa :)