perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Tässä tämä nyt sitten on, minun NYSväykseni itselleni.Lankojen päättelyä vaille valmis vaikka käsityölakon piti päättyä vasta tänään. Alle puin ruskean topin, joten kuvio ei hirmun hyvin erotu. Ilman toppia erottuu liiankin selvästi.

Mustaa Malibu-lankaa kului about neljä kerää, jonkinverran alle. Silmukoita loin 160. Pitsineuleosuudella on mittaa noin 40cm hieman venyttäen ja kaarrokeosuus 2o 2n on kymmenen senttiä korkea. Tulee varmasti pidettyä kunhan saan tyhmimmän työn tehtyä eli lankojen päättelyn. Nyt ajattelin kokeilla välillä virkkausta.

4 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Todella hyvän näköinen päällä! Sain muuten neuvoillasi tehtyä sen mokoman takakappaleen pitsiosuuden ja tällä kertaa se onnistui ihan hyvin. Kiitti vielä kerran!

takamailta Mirja kirjoitti...

Älyttömän hyvän näköinen tossa kropassa.

villanne kirjoitti...

Samat sanat kuin takamailta mirjalla siis ÄLYTTÖMÄN hyvän näköinen!

Mammukka kirjoitti...

Auts! Nolottaa! Siis kiitos kommenteista. Vartalohan on luotu seuraavasti: Jätetään kuvasta pois pää = kolmoisleuka + silmäpussit. Valokuvataan kuva vaakatasossa, mutta KÄÄNNETÄÄN se sitten pystyyn ennen tänne laittoa. Kas kummaa, kiloja karisee kummasti.

Mutta oikeesti tykkään kyllä tuosta neuleesta. Ainoa huono puoli on, että joudun tosiaan laittamaan sinne sen topin. Mutta ehkä se menee näin keväällä ja alkukesästä kun ei vielä ole niin kuuma.